Rijscholen in Gennep

2 rijscholen gevonden in Gennep

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Gennep of omgeving! Woon je niet in Gennep, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Gennep werken ook in plaatsen als Beugen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Groesbeek, Haps, Heijen, Middelaar, Milsbeek, Oeffelt, Ottersum, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Ven-Zelderheide, of Vianen

Slagingskans in Gennep

Er zijn in Gennep 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Boxmeer (2), Cuijk (7), Gennep (2), Groesbeek (5), Haps (2), Milsbeek (2), Sambeek (1), en Vianen (10) een aantal rijscholen die rijlessen in Gennep aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Gennep heb je in Boxmeer. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Vianen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Vianen op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Gennep. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Gennep

Statistieken voor Gennep

2

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Gennep en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Gennep zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Gennep

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Gennep?

  Er zijn 2 rijscholen in Gennep waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Gennep?

  De beste rijschool van Gennep is RijschoolFLX met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Gennep?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Gennep is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Gennep?

  Een rijles bij een rijschool in Gennep kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Gennep volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Gennep kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Gennep en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Gennep rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Gennep te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Gennep heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.