Rijscholen in Goutum

1 rijschool gevonden in Goutum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Goutum of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bears, Blessum, Boksum, Deinum, Eagum, Goutum, Grou, Hempens, Hilaard, Idaerd, IJpecolsga, Jellum, Jelsum, Jorwert, Koarnjum, Leeuwarden, Lekkum, Mantgum, Marsum, Miedum, Reduzum, Snakkerburen, Suwâld, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wirdum, of Wytgaard woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Goutum. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Goutum

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Goutum ook een aantal rijscholen. In Deinum (1), Goutum (1), Grou (1), Leeuwarden (44), Lekkum (2), Mantgum (1), en Wergea (4) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Goutum geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Goutum heb je in Goutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Goutum of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Goutum

Statistieken voor Goutum

1

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Goutum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Goutum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Goutum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Goutum?

  Er is 1 rijschool in Goutum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Goutum?

  De beste rijschool van Goutum is Autorijschool S.S. Tolsma met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Goutum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Goutum is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Goutum?

  Een rijles bij een rijschool in Goutum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Goutum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Goutum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Goutum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Goutum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Goutum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Goutum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.