Rijscholen in Groningen

Top 10 rijscholen voor rijles in Groningen

Rijles volgen in Groningen? Wij hebben alle rijscholen in Groningen en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.214906,6.5597797

Rijles in Groningen volgen

kaart rijscholen Groningen

Ben je op zoek naar een rijschool in Groningen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Groningen zoals Adorp, Den Horn, Eelderwolde, Garmerwolde, Groningen, Haren, Leek, Matsloot, Noordwolde, Paterswolde, Roderwolde, Waterhuizen, of Zuidwolde dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Groningen

In Groningen zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 55 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 60% doen rijscholen in Groningen het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Groningen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!