Rijscholen in Haaksbergen

4 rijscholen gevonden in Haaksbergen

Ben je op zoek naar een rijschool in Haaksbergen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Haaksbergen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Haaksbergen werken ook in plaatsen als Bentelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hengevelde, Neede, of Rietmolen

Slagingskans in Haaksbergen

Er zijn in Haaksbergen 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 85%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Enschede (39), Haaksbergen (4), Hengelo (20), Hengevelde (2), en Neede (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Haaksbergen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Haaksbergen heb je in Haaksbergen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Enschede. Daar zijn 39 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Enschede op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Haaksbergen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Haaksbergen

Statistieken voor Haaksbergen

4

rijscholen

85%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Haaksbergen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Haaksbergen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Haaksbergen

Rijles in Bentelo Rijles in Hengevelde Rijles in Rietmolen

Veel gestelde vragen over rijlessen in Haaksbergen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Haaksbergen?

  Er zijn 4 rijscholen in Haaksbergen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Haaksbergen?

  De beste rijschool van Haaksbergen is Verkeersschool Roland van Ginkel met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Haaksbergen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Haaksbergen is 85%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Haaksbergen?

  Een rijles bij een rijschool in Haaksbergen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Haaksbergen volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Haaksbergen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Haaksbergen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Haaksbergen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Haaksbergen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Haaksbergen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.