Rijscholen in Haarle

3 rijscholen gevonden in Haarle

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Haarle of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Haarle, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Haarle werken ook in plaatsen als Haarle, Heeten, Heino, Hellendoorn, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten, Nijverdal, Okkenbroek, of Raalte

Slagingskans in Haarle

Er zijn in Haarle 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 64%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Haarle (3), Heeten (1), Heino (2), Hellendoorn (2), Nijverdal (7), en Raalte (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Haarle aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Haarle heb je in Hellendoorn. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijverdal. Daar zijn 7 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijverdal op 72%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Haarle. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Haarle

Statistieken voor Haarle

3

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Haarle en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Haarle zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Haarle

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Haarle?

  Er zijn 3 rijscholen in Haarle waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Haarle?

  De beste rijschool van Haarle is Rijschool Nijmeijer met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Haarle?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Haarle is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Haarle?

  Een rijles bij een rijschool in Haarle kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Haarle volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Haarle kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Haarle en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Haarle rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Haarle te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Haarle heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.