Top 10 rijscholen voor rijles in Haarlem

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.3720069,4.6313075

Rijles in Haarlem volgen

kaart rijscholen Haarlem

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Haarlem of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Haarlem zoals Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek, of Zwanenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Haarlem

In Haarlem zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 49 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Gemiddeld slagen er met 59% in Haarlem iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 2% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Haarlem gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!