rijschool Haelen

Rijlessen in Haelen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Haelen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Haelen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.2385905,5.9533793

Rijles in Haelen volgen

kaart rijscholen Haelen

Ben je op zoek naar een rijschool in Haelen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Haelen zoals Baexem, Beegden, Beesel, Buggenum, Haelen, Heel, Heibloem, Herten, Heythuysen, Horn, Leveroy, Neer, Nunhem, Roermond, Roggel, of Swalmen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Haelen

In Haelen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Baexem (1), Beegden (2), Haelen (1), Heel (1), Herten (2), Heythuysen (1), Roermond (21), en Swalmen (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Heel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Haelen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!