Rijscholen in Hallum

3 rijscholen gevonden in Hallum

Ben je op zoek naar een rijschool in Hallum of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Hallum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hallum werken ook in plaatsen als Alde Leie, Blije, Britsum, Burdaard, Feinsum, Ferwert, Ginnum, Hallum, Hegebeintum, Hijum, Jannum, Jelsum, Jislum, Koarnjum, Marrum, Oude Bildtzijl, Reitsum, Stiens, Vrouwenparochie, Wânswert, of Wyns

Slagingskans in Hallum

Er zijn in Hallum 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 61%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Ferwert (1), Hallum (3), en Stiens (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Hallum aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Hallum kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Hallum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Stiens. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Stiens op 49%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hallum. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hallum
kaart rijscholen Hallum

Statistieken voor Hallum

3

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hallum

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hallum en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hallum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hallum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hallum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hallum?

  Er zijn 3 rijscholen in Hallum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hallum?

  De beste rijschool van Hallum is Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 90%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hallum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hallum is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hallum?

  Een rijles bij een rijschool in Hallum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hallum volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Hallum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hallum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hallum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hallum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hallum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.