Rijscholen in Hapert

2 rijscholen gevonden in Hapert

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Hapert of omgeving! Woon je niet in Hapert, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hapert werken ook in plaatsen als Bladel, Casteren, Duizel, Eersel, Hapert, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel, of Vessem

Slagingskans in Hapert

Er zijn in Hapert 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 37%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Bladel (4), Duizel (2), Eersel (1), Hapert (2), Hoogeloon (1), Knegsel (1), Reusel (6), en Steensel (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Hapert aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Hapert heb je in Steensel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Reusel. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Reusel op 69%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Hapert. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hapert
kaart rijscholen Hapert

Statistieken voor Hapert

2

rijscholen

37%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hapert

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hapert en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hapert en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hapert zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hapert

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hapert?

  Er zijn 2 rijscholen in Hapert waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hapert?

  De beste rijschool van Hapert is V.o.f. Autorijschool Ine van Gilst met een gemiddeld slagingspercentage van 46%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hapert?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hapert is 37%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hapert?

  Een rijles bij een rijschool in Hapert kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hapert volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Hapert kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hapert en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hapert rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hapert te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hapert heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.