Rijscholen in Hardinxveld-Giessendam

8 rijscholen gevonden in Hardinxveld-Giessendam

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bleskensgraaf, Brandwijk, Dordrecht, Giessenburg, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenaarsgraaf, Ottoland, Papendrecht, Schelluinen, Sleeuwijk, Sliedrecht, Werkendam, of Wijngaarden woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Hardinxveld-Giessendam. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Hardinxveld-Giessendam

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 8 rijscholen in Hardinxveld-Giessendam en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Gemiddeld slagen er met 60% in Hardinxveld-Giessendam iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 3% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Hardinxveld-Giessendam gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hardinxveld-Giessendam

Statistieken voor Hardinxveld-Giessendam

8

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hardinxveld-Giessendam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hardinxveld-Giessendam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hardinxveld-Giessendam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hardinxveld-Giessendam?

  Er zijn 8 rijscholen in Hardinxveld-Giessendam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hardinxveld-Giessendam?

  De beste rijschool van Hardinxveld-Giessendam is Rijschool Johan met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hardinxveld-Giessendam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hardinxveld-Giessendam is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hardinxveld-Giessendam?

  Een rijles bij een rijschool in Hardinxveld-Giessendam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hardinxveld-Giessendam volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Hardinxveld-Giessendam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hardinxveld-Giessendam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hardinxveld-Giessendam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hardinxveld-Giessendam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hardinxveld-Giessendam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.