Rijscholen in Harkema

1 rijschool gevonden in Harkema

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Harkema of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Harkema zoals Augustinusga, Boelenslaan, Buitenpost, De Tike, Doezum, Drachten, Drachtstercompagnie, Drogeham, Eastermar, Gerkesklooster, Harkema, Houtigehage, Jistrum, Kootstertille, Kornhorn, Opeinde, Opende, Rottevalle, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, of Twijzel dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Harkema

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Harkema ook een aantal rijscholen. In Boelenslaan (1), Buitenpost (2), Drachten (19), Eastermar (1), Harkema (1), Rottevalle (1), Stroobos (1), en Surhuisterveen (5) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Harkema geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Boelenslaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Drachten. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Drachten op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Harkema of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Harkema

Statistieken voor Harkema

1

rijscholen

25%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Harkema en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Harkema zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Harkema

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Harkema?

  Er is 1 rijschool in Harkema waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Harkema?

  De beste rijschool van Harkema is AviDrive t.h.o.d.n. LesGo met een gemiddeld slagingspercentage van 25%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Harkema?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Harkema is 25%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Harkema?

  Een rijles bij een rijschool in Harkema kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Harkema volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Harkema kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Harkema en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Harkema rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Harkema te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Harkema heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.