Rijscholen in Harskamp

1 rijschool gevonden in Harskamp

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Harskamp of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Harskamp, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Harskamp werken ook in plaatsen als Harskamp, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Otterlo, Radio Kootwijk, Stroe, of Wekerom

Slagingskans in Harskamp

We hebben in Harskamp maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Harskamp kunnen kijken, zoals in Harskamp (1), Radio Kootwijk (1), en Stroe (3).

Zo ligt in Stroe het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 67%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Harskamp.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Stroe. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Stroe op 67%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Harskamp of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Harskamp

Statistieken voor Harskamp

1

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Harskamp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Harskamp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Harskamp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Harskamp?

  Er is 1 rijschool in Harskamp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Harskamp?

  De beste rijschool van Harskamp is Autorijschool M. v.d. Brink met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Harskamp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Harskamp is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Harskamp?

  Een rijles bij een rijschool in Harskamp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Harskamp volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Harskamp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Harskamp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Harskamp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Harskamp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Harskamp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.