Rijscholen in Hattem

3 rijscholen gevonden in Hattem

Ben je op zoek naar een rijschool in Hattem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Hattem, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hattem werken ook in plaatsen als Eerbeek, Hattem, Hattemerbroek, Laag Zuthem, Marle, Wapenveld, Wezep, Zalk, of Zwolle

Slagingskans in Hattem

Er zijn in Hattem 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 68%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Hattem (3), Laag Zuthem (1), Wapenveld (1), Wezep (8), en Zwolle (34) een aantal rijscholen die rijlessen in Hattem aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Hattem heb je in Wapenveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hattem. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hattem
kaart rijscholen Hattem

Statistieken voor Hattem

3

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hattem

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hattem en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hattem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hattem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hattem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hattem?

  Er zijn 3 rijscholen in Hattem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hattem?

  De beste rijschool van Hattem is Rijschool Mulder met een gemiddeld slagingspercentage van 79%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hattem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hattem is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hattem?

  Een rijles bij een rijschool in Hattem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hattem volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Hattem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hattem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hattem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hattem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hattem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.