rijschool Havelte

Rijlessen in Havelte volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Havelte

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Havelte en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.769872,6.2327874

Rijles in Havelte volgen

kaart rijscholen Havelte

Ben je op zoek naar een rijschool in Havelte of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Havelte zoals Ansen, Darp, Havelte, Havelterberg, Kallenkote, Meppel, Nijeveen, Onna, Ruinerwold, Steenwijk, Uffelte, of Wapserveen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Havelte

In Havelte is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Havelte (1), Meppel (16), en Steenwijk (5) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Steenwijk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Meppel. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Meppel op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Havelte of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!