Rijscholen in Hazerswoude Dorp

1 rijschool gevonden in Hazerswoude Dorp

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Hazerswoude Dorp of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Hazerswoude Dorp zoals Alphen aan den Rijn, Arkel, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Boskoop, Gelderswoude, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leidschendam, Moerkapelle, Nootdorp, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, of Zwammerdam dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Hazerswoude Dorp

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Hazerswoude Dorp ook een aantal rijscholen. In Alphen aan den Rijn (24), Arkel (1), Benthuizen (1), Bergschenhoek (9), Berkel en Rodenrijs (12), Bleiswijk (4), Boskoop (6), Hazerswoude Dorp (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Leiden (32), Leidschendam (10), Moerkapelle (1), Nootdorp (11), Waddinxveen (6), Zevenhuizen (4), Zoetermeer (54), Zoeterwoude (4), en Zwammerdam (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Hazerswoude Dorp geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Hazerswoude Dorp het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 78%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Hazerswoude Dorp.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zoetermeer. Daar zijn 54 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zoetermeer op 53%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Hazerswoude Dorp of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hazerswoude Dorp

Statistieken voor Hazerswoude Dorp

1

rijscholen

78%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hazerswoude Dorp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hazerswoude Dorp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hazerswoude Dorp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hazerswoude Dorp?

  Er is 1 rijschool in Hazerswoude Dorp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hazerswoude Dorp?

  De beste rijschool van Hazerswoude Dorp is Rijschool Drive Wise met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hazerswoude Dorp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hazerswoude Dorp is 78%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hazerswoude Dorp?

  Een rijles bij een rijschool in Hazerswoude Dorp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hazerswoude Dorp volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Hazerswoude Dorp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hazerswoude Dorp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hazerswoude Dorp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hazerswoude Dorp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hazerswoude Dorp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.