Rijscholen in Hazerswoude Rijndijk

1 rijschool gevonden in Hazerswoude Rijndijk

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Hazerswoude Rijndijk of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Hazerswoude Rijndijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hazerswoude Rijndijk werken ook in plaatsen als Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Gelderswoude, Giessenburg, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Moerkapelle, Oud-Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Warmond, Woubrugge, Zoetermeer, Zoeterwoude, of Zwammerdam

Slagingskans in Hazerswoude Rijndijk

We hebben in Hazerswoude Rijndijk maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Hazerswoude Rijndijk kunnen kijken, zoals in Alphen aan den Rijn (24), Benthuizen (1), Boskoop (6), Giessenburg (1), Hazerswoude Dorp (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Leiden (32), Leiderdorp (14), Moerkapelle (1), Roelofarendsveen (3), Warmond (2), Woubrugge (2), Zoetermeer (54), Zoeterwoude (4), en Zwammerdam (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Hazerswoude Rijndijk heb je in Giessenburg. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zoetermeer. Daar zijn 54 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zoetermeer op 53%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Hazerswoude Rijndijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hazerswoude Rijndijk

Statistieken voor Hazerswoude Rijndijk

1

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hazerswoude Rijndijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hazerswoude Rijndijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hazerswoude Rijndijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hazerswoude Rijndijk?

  Er is 1 rijschool in Hazerswoude Rijndijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hazerswoude Rijndijk?

  De beste rijschool van Hazerswoude Rijndijk is Rijschool Mars met een gemiddeld slagingspercentage van 41%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hazerswoude Rijndijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hazerswoude Rijndijk is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hazerswoude Rijndijk?

  Een rijles bij een rijschool in Hazerswoude Rijndijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hazerswoude Rijndijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Hazerswoude Rijndijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hazerswoude Rijndijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hazerswoude Rijndijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hazerswoude Rijndijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hazerswoude Rijndijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.