rijschool Heerenveen

Rijlessen in Heerenveen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Heerenveen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Heerenveen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.9614637,5.9210856

Rijles in Heerenveen volgen

kaart rijscholen Heerenveen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Heerenveen of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bontebok, De Knipe, Gersloot, Haskerdijken, Haskerhorne, Heerenveen, Joure, Katlijk, Langezwaag, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nieuwebrug, Nieuweschoot, Nijehaske, Oranjewoud, Oudehaske, Oudeschoot, Ouwsterhaule, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Sintjohannesga, Terband, Tjalleberd, of Vegelinsoord woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Heerenveen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Heerenveen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 15 rijscholen in Heerenveen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Heerenveen ligt op 63%. Dat is met 6% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Heerenveen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!