Rijscholen in Heinkenszand

3 rijscholen gevonden in Heinkenszand

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Heinkenszand of omgeving! Woon je niet in Heinkenszand, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Heinkenszand werken ook in plaatsen als 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, 's-Heerenhoek, Arnemuiden, Borssele, Driewegen, Goes, Heinkenszand, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Ovezande, of Wolphaartsdijk

Slagingskans in Heinkenszand

In Heinkenszand hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in 's-Gravenpolder (1), 's-Heer-Arendskerke (1), Goes (13), Heinkenszand (3), Lewedorp (1), en Wolphaartsdijk (1) rijscholen gevonden die in Heinkenszand rijlessen verzorgen.

In Wolphaartsdijk ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Heinkenszand.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Heinkenszand. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Heinkenszand

Statistieken voor Heinkenszand

3

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heinkenszand en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heinkenszand zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heinkenszand

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heinkenszand?

  Er zijn 3 rijscholen in Heinkenszand waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heinkenszand?

  De beste rijschool van Heinkenszand is Autorijschool Wim met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heinkenszand?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heinkenszand is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heinkenszand?

  Een rijles bij een rijschool in Heinkenszand kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heinkenszand volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Heinkenszand kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heinkenszand en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heinkenszand rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heinkenszand te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heinkenszand heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.