Rijscholen in Heino

2 rijscholen gevonden in Heino

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Heino of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Broekland, Haarle, Heeten, Heino, Lemelerveld, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Raalte, of Wesepe woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Heino. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Heino

We hebben 2 rijscholen in Heino voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 43%. Mocht er in Heino geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Haarle (3), Heeten (1), Heino (2), en Raalte (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Heino aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Heino kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Heeten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Raalte. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Raalte op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Heino. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Heino

Statistieken voor Heino

2

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heino en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heino zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heino

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heino?

  Er zijn 2 rijscholen in Heino waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heino?

  De beste rijschool van Heino is Autorijschool "Rob Hartholt" met een gemiddeld slagingspercentage van 50%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heino?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heino is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heino?

  Een rijles bij een rijschool in Heino kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heino volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Heino kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heino en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heino rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heino te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heino heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.