Rijscholen in Helvoirt

1 rijschool gevonden in Helvoirt

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Helvoirt of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Helvoirt zoals Berkel-Enschot, Biezenmortel, Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Haaren, Helvoirt, Nieuwkuijk, Oisterwijk, Sint-Michielsgestel, Udenhout, Vlijmen, of Vught dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Helvoirt

In Helvoirt is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Berkel-Enschot (4), Boxtel (9), Den Bosch (34), Drunen (3), Haaren (1), Helvoirt (1), Nieuwkuijk (1), Oisterwijk (4), Sint-Michielsgestel (4), Udenhout (4), Vlijmen (9), en Vught (10) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Vught het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 64%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Helvoirt.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Helvoirt of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Helvoirt

Statistieken voor Helvoirt

1

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Helvoirt en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Helvoirt zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Helvoirt

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Helvoirt?

  Er is 1 rijschool in Helvoirt waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Helvoirt?

  De beste rijschool van Helvoirt is Autorijschool Johan Helvoirt met een gemiddeld slagingspercentage van 43%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Helvoirt?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Helvoirt is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Helvoirt?

  Een rijles bij een rijschool in Helvoirt kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Helvoirt volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Helvoirt kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Helvoirt en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Helvoirt rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Helvoirt te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Helvoirt heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.