Rijscholen in Hem

1 rijschool gevonden in Hem

Ben je op zoek naar een rijschool in Hem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Hem zoals Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud, Wijdenes, Zwaag, of Zwaagdijk dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Hem

In Hem is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Blokker (1), Bovenkarspel (3), Enkhuizen (4), Grootebroek (2), Hem (1), Hoorn (20), Venhuizen (1), en Zwaag (9) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Blokker uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoorn. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoorn op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hem of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hem
kaart rijscholen Hem

Statistieken voor Hem

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hem

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hem en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hem?

  Er is 1 rijschool in Hem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hem?

  De beste rijschool van Hem is Nijman Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hem is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hem?

  Een rijles bij een rijschool in Hem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hem volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Hem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.