Rijscholen in Hemmen

1 rijschool gevonden in Hemmen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Hemmen of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Hemmen woont of in de buurt zoals in Afferden, Andelst, Bennekom, Deest, Dodewaard, Ewijk, Heelsum, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Opheusden, Randwijk, Renkum, Rhenen, Valburg, Wageningen, Winssen, of Zetten, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Hemmen

In Hemmen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Afferden (1), Andelst (1), Bennekom (2), Dodewaard (2), Ewijk (1), Heelsum (1), Hemmen (1), Herveld (1), Heteren (4), Opheusden (1), Renkum (2), Rhenen (3), Wageningen (6), en Zetten (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Zetten het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 81%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Hemmen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wageningen. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wageningen op 54%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hemmen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hemmen
kaart rijscholen Hemmen

Statistieken voor Hemmen

1

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hemmen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hemmen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hemmen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hemmen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hemmen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hemmen?

  Er is 1 rijschool in Hemmen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hemmen?

  De beste rijschool van Hemmen is Rijschool-Maarten.nl met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hemmen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hemmen is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hemmen?

  Een rijles bij een rijschool in Hemmen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hemmen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Hemmen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hemmen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hemmen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hemmen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hemmen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.