rijschool Hemrik

Rijlessen in Hemrik volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Hemrik

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Hemrik en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0316772,6.1379988

Rijles in Hemrik volgen

kaart rijscholen Hemrik

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Hemrik of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Hemrik, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hemrik werken ook in plaatsen als Balk, Beetsterzwaag, Donkerbroek, Gorredijk, Hemrik, Hoornsterzwaag, Jubbega, Kortehemmen, Lippenhuizen, Makkinga, Olterterp, Terwispel, Ureterp, of Wijnjewoude

Hoogste kans van slagen in de buurt van Hemrik

Er is geen rijschool in Hemrik gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Balk (2), Beetsterzwaag (1), Gorredijk (3), Jubbega (1), Lippenhuizen (1), en Ureterp (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Hemrik heb je in Gorredijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 66%.

Mocht je in Hemrik wonen, dan is Gorredijk de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 3 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 66% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Hemrik. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!