rijschool Hengevelde

Rijlessen in Hengevelde volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Hengevelde

0 KM
11 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Hengevelde en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.1973319,6.6395278

Rijles in Hengevelde volgen

kaart rijscholen Hengevelde

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Hengevelde of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bentelo, Diepenheim, Goor, Haaksbergen, Hengelo, Hengevelde, Neede, of Rietmolen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Hengevelde. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Hengevelde

Er zijn in Hengevelde 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 54%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Goor (2), Haaksbergen (4), Hengelo (20), Hengevelde (2), en Neede (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Hengevelde aanbieden.

In Haaksbergen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Hengevelde.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hengelo. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hengelo op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Hengevelde. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!