Rijscholen in Herkenbosch

3 rijscholen gevonden in Herkenbosch

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Herkenbosch of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Herkenbosch, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Herkenbosch werken ook in plaatsen als Herkenbosch, Herten, Melick, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg, of Vlodrop

Slagingskans in Herkenbosch

In Herkenbosch hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 75% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Herkenbosch (3), Herten (2), Roermond (21), Sint Odiliënberg (1), en Vlodrop (1) rijscholen gevonden die in Herkenbosch rijlessen verzorgen.

In Vlodrop ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Herkenbosch.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Herkenbosch. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Herkenbosch
kaart rijscholen Herkenbosch

Statistieken voor Herkenbosch

3

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Herkenbosch

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Herkenbosch en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Herkenbosch en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Herkenbosch zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Herkenbosch

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Herkenbosch?

  Er zijn 3 rijscholen in Herkenbosch waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Herkenbosch?

  De beste rijschool van Herkenbosch is Autorijschool Kwaspen met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Herkenbosch?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Herkenbosch is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Herkenbosch?

  Een rijles bij een rijschool in Herkenbosch kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Herkenbosch volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Herkenbosch kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Herkenbosch en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Herkenbosch rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Herkenbosch te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Herkenbosch heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.