Rijscholen in Herkingen

2 rijscholen gevonden in Herkingen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Herkingen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Herkingen woont of in de buurt zoals in Bruinisse, Dirksland, Dreischor, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Oosterland, Sirjansland, of Sommelsdijk, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Herkingen

Er zijn in Herkingen 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 42%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Dirksland (2), Dreischor (1), Herkingen (2), Middelharnis (2), en Nieuwe-Tonge (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Herkingen aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Herkingen kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Dirksland uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nieuwe-Tonge. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nieuwe-Tonge op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Herkingen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Herkingen
kaart rijscholen Herkingen

Statistieken voor Herkingen

2

rijscholen

42%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Herkingen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Herkingen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Herkingen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Herkingen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Herkingen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Herkingen?

  Er zijn 2 rijscholen in Herkingen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Herkingen?

  De beste rijschool van Herkingen is Autorijschool W. van den Tol met een gemiddeld slagingspercentage van 53%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Herkingen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Herkingen is 42%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Herkingen?

  Een rijles bij een rijschool in Herkingen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Herkingen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Herkingen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Herkingen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Herkingen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Herkingen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Herkingen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.