Rijscholen in Heukelum

1 rijschool gevonden in Heukelum

Ben je op zoek naar een rijschool in Heukelum of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Heukelum zoals Acquoy, Arkel, Asperen, Brakel, Dalem, Gameren, Gellicum, Gorinchem, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Rhenoy, Rumpt, Schoonrewoerd, Spijk, Vuren, of Woudrichem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Heukelum

We hebben in Heukelum maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Heukelum kunnen kijken, zoals in Arkel (1), Asperen (1), Brakel (1), Gorinchem (18), Heukelum (1), en Leerdam (4).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Heukelum heb je in Heukelum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 76%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Gorinchem. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Gorinchem op 51%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Heukelum of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Heukelum

Statistieken voor Heukelum

1

rijscholen

76%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heukelum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heukelum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heukelum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heukelum?

  Er is 1 rijschool in Heukelum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heukelum?

  De beste rijschool van Heukelum is Verkeersopleidingen Perry Noorderveen met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heukelum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heukelum is 76%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heukelum?

  Een rijles bij een rijschool in Heukelum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heukelum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Heukelum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heukelum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heukelum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heukelum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heukelum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.