Rijscholen in Hippolytushoef

2 rijscholen gevonden in Hippolytushoef

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Hippolytushoef of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Den Oever, Hippolytushoef, Slootdorp, Westerland, of Wieringerwerf woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Hippolytushoef. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Hippolytushoef

We hebben 2 rijscholen in Hippolytushoef voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 52%. Mocht er in Hippolytushoef geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Hippolytushoef (2), Slootdorp (1), en Wieringerwerf (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Hippolytushoef aanbieden.

In Slootdorp ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 69%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Hippolytushoef.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wieringerwerf. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wieringerwerf op 68%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hippolytushoef. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hippolytushoef

Statistieken voor Hippolytushoef

2

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hippolytushoef en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hippolytushoef zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Hippolytushoef

Rijles in Den Oever Rijles in Slootdorp Rijles in Westerland

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hippolytushoef

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hippolytushoef?

  Er zijn 2 rijscholen in Hippolytushoef waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hippolytushoef?

  De beste rijschool van Hippolytushoef is Autorijschool Gea Verwijs met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hippolytushoef?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hippolytushoef is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hippolytushoef?

  Een rijles bij een rijschool in Hippolytushoef kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hippolytushoef volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Hippolytushoef kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hippolytushoef en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hippolytushoef rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hippolytushoef te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hippolytushoef heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.