rijschool Hollandscheveld

Rijlessen in Hollandscheveld volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Hollandscheveld

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Hollandscheveld en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.7051845,6.5394136

Rijles in Hollandscheveld volgen

kaart rijscholen Hollandscheveld

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Hollandscheveld of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Hollandscheveld, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hollandscheveld werken ook in plaatsen als Alteveer, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Nieuweroord, Nieuwlande, Nieuwlande Coevorden, Noordscheschut, Schuinesloot, Stuifzand, of Tiendeveen

Slagingskans in Hollandscheveld

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Hollandscheveld ook een aantal rijscholen. In Elim (1), Fluitenberg (1), Geesbrug (3), Hollandscheveld (1), Hoogeveen (17), en Nieuweroord (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Hollandscheveld geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Hollandscheveld heb je in Fluitenberg. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoogeveen. Daar zijn 17 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoogeveen op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hollandscheveld of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!