Rijscholen in Holten

2 rijscholen gevonden in Holten

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Holten of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Holten zoals Holten, Markelo, Nieuw Heeten, Nijverdal, Okkenbroek, Rijssen, of Zuna dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Holten

We hebben 2 rijscholen in Holten voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 48%. Mocht er in Holten geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Holten (2), Markelo (2), Nijverdal (7), en Rijssen (9). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Holten aanbieden.

In Nijverdal ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Holten.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijssen. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijssen op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Holten. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Holten
kaart rijscholen Holten

Statistieken voor Holten

2

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Holten

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Holten en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Holten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Holten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Holten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Holten?

  Er zijn 2 rijscholen in Holten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Holten?

  De beste rijschool van Holten is Rijschool Holten met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Holten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Holten is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Holten?

  Een rijles bij een rijschool in Holten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Holten volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Holten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Holten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Holten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Holten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Holten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.