Rijscholen in Honselersdijk

3 rijscholen gevonden in Honselersdijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Honselersdijk of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Honselersdijk woont of in de buurt zoals in 's-Gravenzande, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rijswijk, Schipluiden, Ter Heijde, of Wateringen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Honselersdijk

In Honselersdijk hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 49% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in 's-Gravenzande (12), De Lier (3), Delft (23), Den Haag (235), Den Hoorn (1), Hoek van Holland (1), Honselersdijk (3), Kwintsheul (3), Maassluis (14), Monster (3), Naaldwijk (6), Poeldijk (1), Rijswijk (36), Schipluiden (1), en Wateringen (4) rijscholen gevonden die in Honselersdijk rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Honselersdijk heb je in Kwintsheul. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Haag. Daar zijn 235 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Haag op 45%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Honselersdijk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Honselersdijk

Statistieken voor Honselersdijk

3

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Honselersdijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Honselersdijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Honselersdijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Honselersdijk?

  Er zijn 3 rijscholen in Honselersdijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Honselersdijk?

  De beste rijschool van Honselersdijk is ARKO rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Honselersdijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Honselersdijk is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Honselersdijk?

  Een rijles bij een rijschool in Honselersdijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Honselersdijk volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Honselersdijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Honselersdijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Honselersdijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Honselersdijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Honselersdijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.