Rijscholen in Hoogvliet

14 rijscholen gevonden in Hoogvliet

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Hoogvliet of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Hoogvliet woont of in de buurt zoals in Botlek, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hoogvliet, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam, Simonshaven, Spijkenisse, Vlaardingen, of Vondelingenplaat, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Hoogvliet

Hier tref je een overzicht van alle 14 rijscholen in Hoogvliet waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Hoogvliet doen het gemiddeld 6% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 51% slaagt voor het eerste rijexamen in Hoogvliet. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Hoogvliet gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hoogvliet

Statistieken voor Hoogvliet

14

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Hoogvliet bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hoogvliet zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hoogvliet

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hoogvliet?

  Er zijn 14 rijscholen in Hoogvliet waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hoogvliet?

  De beste rijschool van Hoogvliet is Rijschool Kayaalp met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hoogvliet?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hoogvliet is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hoogvliet?

  Een rijles bij een rijschool in Hoogvliet kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hoogvliet volgen?

  Bij een van de 14 rijscholen in Hoogvliet kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hoogvliet en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hoogvliet rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hoogvliet te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hoogvliet heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.