Rijscholen in Horssen

1 rijschool gevonden in Horssen

Ben je op zoek naar een rijschool in Horssen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Horssen zoals Afferden, Altforst, Appeltern, Batenburg, Beneden-Leeuwen, Bergharen, Boven-Leeuwen, Deest, Dodewaard, Druten, Haren, Hernen, Horssen, IJzendoorn, Leur, Maasbommel, Macharen, Megen, Niftrik, Ochten, Puiflijk, Ravenstein, of Winssen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Horssen

We hebben in Horssen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Horssen kunnen kijken, zoals in Afferden (1), Beneden-Leeuwen (3), Boven-Leeuwen (1), Dodewaard (2), Druten (1), Haren (1), Horssen (1), Ochten (2), en Ravenstein (2).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Horssen heb je in Horssen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Beneden-Leeuwen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Beneden-Leeuwen op 52%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Horssen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Horssen

Statistieken voor Horssen

1

rijscholen

86%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Horssen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Horssen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Horssen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Horssen?

  Er is 1 rijschool in Horssen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Horssen?

  De beste rijschool van Horssen is Autorijschool Fransen met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Horssen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Horssen is 86%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Horssen?

  Een rijles bij een rijschool in Horssen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Horssen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Horssen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Horssen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Horssen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Horssen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Horssen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.