Rijscholen in Horst

3 rijscholen gevonden in Horst

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Horst of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Horst, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Horst werken ook in plaatsen als America, Castenray, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Leunen, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Sevenum, Swolgen, Tienray, Venlo, Venray, of Veulen

Slagingskans in Horst

In Horst hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 70% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Horst (3), Meerlo (1), Melderslo (1), Oostrum (2), Sevenum (2), Swolgen (1), Venlo (19), en Venray (15) rijscholen gevonden die in Horst rijlessen verzorgen.

In Swolgen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 80%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Horst.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Horst. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Horst
kaart rijscholen Horst

Statistieken voor Horst

3

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Horst

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Horst en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Horst en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Horst zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Horst

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Horst?

  Er zijn 3 rijscholen in Horst waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Horst?

  De beste rijschool van Horst is Verkeersschool Onderweg met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Horst?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Horst is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Horst?

  Een rijles bij een rijschool in Horst kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Horst volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Horst kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Horst en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Horst rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Horst te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Horst heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.