Rijscholen in Houten

12 rijscholen gevonden in Houten

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Houten of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Houten zoals 't Goy, Bunnik, De Bilt, Driebergen-Rijsenburg, Everdingen, Hagestein, Houten, IJsselstein, Mijdrecht, Nieuwegein, Odijk, Ossenwaard, Schalkwijk, Tull en 't Waal, Utrecht, Vianen, Werkhoven, Zeist, of Zwanenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Houten

Hier tref je een overzicht van alle 12 rijscholen in Houten waaruit je kunt kiezen.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 58% doen rijscholen in Houten het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Houten een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Houten
kaart rijscholen Houten

Statistieken voor Houten

12

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Houten

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Houten en omgeving

alle rijscholen in Houten bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Houten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Houten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Houten?

  Er zijn 12 rijscholen in Houten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Houten?

  De beste rijschool van Houten is L4veilig met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Houten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Houten is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Houten?

  Een rijles bij een rijschool in Houten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Houten volgen?

  Bij een van de 12 rijscholen in Houten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Houten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Houten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Houten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Houten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.