Rijscholen in Huijbergen

2 rijscholen gevonden in Huijbergen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Huijbergen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Huijbergen woont of in de buurt zoals in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Huijbergen, Nispen, Ossendrecht, Woensdrecht, of Wouwse Plantage, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Huijbergen

In Huijbergen hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 65% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bergen op Zoom (19), Hoogerheide (3), en Huijbergen (2) rijscholen gevonden die in Huijbergen rijlessen verzorgen.

In Huijbergen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 65%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Huijbergen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bergen op Zoom. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bergen op Zoom op 53%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Huijbergen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Huijbergen
kaart rijscholen Huijbergen

Statistieken voor Huijbergen

2

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Huijbergen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Huijbergen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Huijbergen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Huijbergen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Huijbergen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Huijbergen?

  Er zijn 2 rijscholen in Huijbergen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Huijbergen?

  De beste rijschool van Huijbergen is Rijschool Minova met een gemiddeld slagingspercentage van 79%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Huijbergen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Huijbergen is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Huijbergen?

  Een rijles bij een rijschool in Huijbergen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Huijbergen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Huijbergen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Huijbergen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Huijbergen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Huijbergen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Huijbergen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.