rijschool IJmuiden

Rijlessen in IJmuiden volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in IJmuiden

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in IJmuiden en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4617618,4.5746247

Rijles in IJmuiden volgen

kaart rijscholen IJmuiden

Ben je op zoek naar een rijschool in IJmuiden of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, of Wijk aan Zee woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit IJmuiden. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in IJmuiden

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 6 rijscholen in IJmuiden en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

De kans van slagen voor je eerste keer afrijden ligt bij een rijschool in IJmuiden iets lager dan in de rest van Nederland. Het slagingspercentage ligt hier op een gemiddelde van 53%. Dat is 4% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Informeer dus goed voor een rijschool in IJmuiden zodat je de juiste kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in IJmuiden gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!