Rijscholen in IJsselstein

15 rijscholen gevonden in IJsselstein

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in IJsselstein of omgeving! Woon je in de buurt van IJsselstein zoals Benschop, De Meern, Hagestein, Houten, IJsselstein, Lexmond, Lopik, Lopikerkapel, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Ossenwaard, Tull en 't Waal, Utrecht, Vianen, of Zwanenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in IJsselstein

Hier tref je een overzicht van alle 16 rijscholen in IJsselstein waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in IJsselstein ligt op 57%. Dat is gelijk aan het landelijk gemiddelde van mensen die slagen voor hun rijexamen.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in IJsselstein een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen IJsselstein

Statistieken voor IJsselstein

15

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in IJsselstein bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in IJsselstein zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in IJsselstein

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in IJsselstein?

  Er zijn 15 rijscholen in IJsselstein waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van IJsselstein?

  De beste rijschool van IJsselstein is Rijschool Blokhuis met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in IJsselstein?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in IJsselstein is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in IJsselstein?

  Een rijles bij een rijschool in IJsselstein kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in IJsselstein volgen?

  Bij een van de 15 rijscholen in IJsselstein kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in IJsselstein en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in IJsselstein rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in IJsselstein te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in IJsselstein heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.