Rijscholen in Jellum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Jellum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Jellum zoals Baaium, Baard, Bears, Bitgummole, Blessum, Boksum, Britswert, Deinum, Dronryp, Eagum, Easterlittens, Easterwierrum, Goutum, Hempens, Hilaard, Húns, Idaerd, IJpecolsga, Ingelum, Jellum, Jelsum, Jorwert, Leeuwarden, Leons, Mantgum, Marsum, Menaam, Raerd, Reduzum, Snakkerburen, Swichum, Teerns, Weidum, Wergea, Wieuwerd, Winsum, Wirdum, of Wytgaard dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Jellum

Omdat er in Jellum geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Deinum (1), Dronryp (1), Goutum (1), Ingelum (1), Leeuwarden (44), Mantgum (1), Menaam (1), Wergea (4), en Winsum (6) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Jellum heb je in Goutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Jellum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Jellum

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Jellum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: