rijschool Jonkerslân

Rijlessen in Jonkerslân volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Jonkerslân

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Jonkerslân en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.97564,6.04255

Rijles in Jonkerslân volgen

kaart rijscholen Jonkerslân

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Jonkerslân of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Jonkerslân zoals Bontebok, De Knipe, Gersloot, Gorredijk, Heerenveen, Jonkerslân, Jubbega, Katlijk, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Mildam, Nieuwehorne, Nijeholtpade, Oldeberkoop, Oldeholtwolde, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Ter Idzard, Terwispel, Tijnje, of Tjalleberd dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Jonkerslân

Er is geen rijschool in Jonkerslân gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Gorredijk (3), Heerenveen (15), Jubbega (1), Katlijk (1), Lippenhuizen (1), Nieuwehorne (1), Oranjewoud (1), Oudeschoot (1), en Tijnje (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Jonkerslân heb je in Oudeschoot. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

Mocht je in Jonkerslân wonen, dan is Heerenveen de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 15 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 63% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Jonkerslân. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!