Rijscholen in Kaatsheuvel

4 rijscholen gevonden in Kaatsheuvel

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Kaatsheuvel of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Kaatsheuvel woont of in de buurt zoals in Andel, Babyloniënbroek, De Moer, Dongen, Drongelen, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Heusden, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Meeuwen, Sprang-Capelle, Waalwijk, of Waspik, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Kaatsheuvel

We hebben 4 rijscholen in Kaatsheuvel voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Kaatsheuvel geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Dongen (10), Drunen (3), Dussen (1), Heusden (1), Kaatsheuvel (4), Loon op Zand (2), Sprang-Capelle (1), en Waalwijk (13). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Kaatsheuvel aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kaatsheuvel heb je in Loon op Zand. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Waalwijk. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Waalwijk op 49%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kaatsheuvel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Kaatsheuvel

Statistieken voor Kaatsheuvel

4

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kaatsheuvel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kaatsheuvel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kaatsheuvel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kaatsheuvel?

  Er zijn 4 rijscholen in Kaatsheuvel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kaatsheuvel?

  De beste rijschool van Kaatsheuvel is LANDER RIJOPLEIDINGEN met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kaatsheuvel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kaatsheuvel is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kaatsheuvel?

  Een rijles bij een rijschool in Kaatsheuvel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kaatsheuvel volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Kaatsheuvel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kaatsheuvel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kaatsheuvel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kaatsheuvel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kaatsheuvel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.