Rijscholen in Kampen

8 rijscholen gevonden in Kampen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Kampen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 's-Heerenbroek, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Noordeinde, Wilsum, Zalk, of Zwolle woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Kampen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Kampen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 8 rijscholen in Kampen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Gemiddeld slagen er met 60% in Kampen iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 3% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Kampen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Kampen
kaart rijscholen Kampen

Statistieken voor Kampen

8

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Kampen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Kampen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kampen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kampen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kampen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kampen?

  Er zijn 8 rijscholen in Kampen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kampen?

  De beste rijschool van Kampen is Rijschool Dalsem met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kampen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kampen is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kampen?

  Een rijles bij een rijschool in Kampen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kampen volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Kampen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kampen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kampen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kampen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kampen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.