Rijscholen in Kapelle

2 rijscholen gevonden in Kapelle

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Kapelle of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Kapelle woont of in de buurt zoals in 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Goes, Hansweert, Hoedekenskerke, Kapelle, Kattendijke, Kloetinge, Kruiningen, Schore, Wemeldinge, Wilhelminadorp, of Yerseke, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Kapelle

Er zijn in Kapelle 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 65%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in 's-Gravenpolder (1), Goes (13), Kapelle (2), Kattendijke (1), Kloetinge (3), en Kruiningen (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Kapelle aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Kapelle kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Kattendijke uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 94%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kapelle. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Kapelle
kaart rijscholen Kapelle

Statistieken voor Kapelle

2

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Kapelle

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Kapelle en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kapelle en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kapelle zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kapelle

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kapelle?

  Er zijn 2 rijscholen in Kapelle waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kapelle?

  De beste rijschool van Kapelle is Rijschool XLR8 met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kapelle?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kapelle is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kapelle?

  Een rijles bij een rijschool in Kapelle kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kapelle volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Kapelle kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kapelle en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kapelle rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kapelle te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kapelle heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.