rijschool Katlijk

Rijlessen in Katlijk volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Katlijk

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Katlijk en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.9473703,6.0124351

Rijles in Katlijk volgen

kaart rijscholen Katlijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Katlijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Katlijk zoals Bontebok, De Knipe, Gersloot, Gorredijk, Heerenveen, Jonkerslân, Jubbega, Katlijk, Langezwaag, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Nijeholtpade, Nijeholtwolde, Nijelamer, Oldeberkoop, Oldeholtpade, Oldeholtwolde, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Ter Idzard, Tjalleberd, of Wolvega dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Katlijk

In Katlijk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Gorredijk (3), Heerenveen (15), Jubbega (1), Katlijk (1), Nieuwehorne (1), Oranjewoud (1), Oudeschoot (1), en Wolvega (9) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Oudeschoot uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Katlijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!