Rijscholen in Kattendijke

1 rijschool gevonden in Kattendijke

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Kattendijke of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Kattendijke, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Kattendijke werken ook in plaatsen als 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Goes, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Schore, Wemeldinge, Wilhelminadorp, of Yerseke

Slagingskans in Kattendijke

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Kattendijke ook een aantal rijscholen. In 's-Gravenpolder (1), Goes (13), Kapelle (2), Kattendijke (1), en Kloetinge (3) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Kattendijke geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kattendijke heb je in Kattendijke. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 94%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Kattendijke of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Kattendijke

Statistieken voor Kattendijke

1

rijscholen

94%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kattendijke en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kattendijke zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kattendijke

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kattendijke?

  Er is 1 rijschool in Kattendijke waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kattendijke?

  De beste rijschool van Kattendijke is Rijschool Willemien met een gemiddeld slagingspercentage van 94%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kattendijke?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kattendijke is 94%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kattendijke?

  Een rijles bij een rijschool in Kattendijke kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kattendijke volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Kattendijke kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kattendijke en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kattendijke rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kattendijke te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kattendijke heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.