rijschool Kattendijke

Rijlessen in Kattendijke volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Kattendijke

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Kattendijke en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.5233235,3.9444848

Rijles in Kattendijke volgen

kaart rijscholen Kattendijke

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Kattendijke of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Kattendijke, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Kattendijke werken ook in plaatsen als 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Goes, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Schore, Wemeldinge, Wilhelminadorp, of Yerseke

Slagingskans in Kattendijke

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Kattendijke ook een aantal rijscholen. In 's-Gravenpolder (1), Goes (13), Kapelle (2), Kattendijke (1), en Kloetinge (3) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Kattendijke geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kattendijke heb je in Kattendijke. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 94%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Kattendijke of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!