Rijscholen in Kerkdriel

2 rijscholen gevonden in Kerkdriel

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Kerkdriel of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Kerkdriel woont of in de buurt zoals in Alem, Bruchem, Den Bosch, Hedel, Heerewaarden, Heesselt, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Maren-Kessel, Neerijnen, Nuland, Opijnen, Rosmalen, Rossum, Varik, Velddriel, Waardenburg, of Zaltbommel, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Kerkdriel

Er zijn in Kerkdriel 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Alem (2), Den Bosch (34), Hedel (3), Kerkdriel (2), Maren-Kessel (1), Nuland (3), Opijnen (1), Rosmalen (17), en Zaltbommel (5) een aantal rijscholen die rijlessen in Kerkdriel aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kerkdriel heb je in Opijnen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 82%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kerkdriel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Kerkdriel
kaart rijscholen Kerkdriel

Statistieken voor Kerkdriel

2

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Kerkdriel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Kerkdriel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kerkdriel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kerkdriel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kerkdriel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kerkdriel?

  Er zijn 2 rijscholen in Kerkdriel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kerkdriel?

  De beste rijschool van Kerkdriel is Rijcoach Maasdriel met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kerkdriel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kerkdriel is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kerkdriel?

  Een rijles bij een rijschool in Kerkdriel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kerkdriel volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Kerkdriel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kerkdriel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kerkdriel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kerkdriel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kerkdriel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.