rijschool Kerkrade

Rijlessen in Kerkrade volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Kerkrade

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Kerkrade en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.8647494,6.0652729

Rijles in Kerkrade volgen

kaart rijscholen Kerkrade

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Kerkrade of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bocholtz, Eygelshoven, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, of Simpelveld woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Kerkrade. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Kerkrade

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 14 rijscholen in Kerkrade en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Kerkrade ligt op 65%. Dat is met 8% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Kerkrade gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!