Top 10 rijscholen voor rijles in Kimswerd

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.141862,5.4394094

Rijles in Kimswerd volgen

kaart rijscholen Kimswerd

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Kimswerd of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Kimswerd zoals Achlum, Arum, Cornwerd, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Kimswerd, Lollum, Midlum, Pingjum, Schettens, Schraard, Waaksens, Wijnaldum, Witmarsum, Wons, of Zurich dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Kimswerd

Wij hebben in Kimswerd geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Harlingen (6), en Midlum (2) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Kimswerd waar je rijles kunt volgen.

In Midlum ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 60%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Kimswerd.

Mocht je in Kimswerd wonen, dan is Harlingen de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 6 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Kimswerd. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!