Rijscholen in Klazienaveen

2 rijscholen gevonden in Klazienaveen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Klazienaveen of omgeving! Of je nou in Klazienaveen woont of in de buurt zoals in Barger-Compascuum, Emmen, Erica, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Zandpol, of Zwartemeer, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Klazienaveen

We hebben 2 rijscholen in Klazienaveen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 60%. Mocht er in Klazienaveen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Emmen (29), Erica (1), Klazienaveen (2), Nieuw-Amsterdam (1), Nieuw-Dordrecht (1), Nieuw-Schoonebeek (1), Zandpol (1), en Zwartemeer (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Klazienaveen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Klazienaveen heb je in Nieuw-Amsterdam. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmen. Daar zijn 29 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmen op 63%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Klazienaveen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Klazienaveen

Statistieken voor Klazienaveen

2

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Klazienaveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Klazienaveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Klazienaveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Klazienaveen?

  Er zijn 2 rijscholen in Klazienaveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Klazienaveen?

  De beste rijschool van Klazienaveen is Rijschool Wim Trip met een gemiddeld slagingspercentage van 90%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Klazienaveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Klazienaveen is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Klazienaveen?

  Een rijles bij een rijschool in Klazienaveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Klazienaveen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Klazienaveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Klazienaveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Klazienaveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Klazienaveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Klazienaveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.