rijschool Kloetinge

Rijlessen in Kloetinge volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Kloetinge

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Kloetinge en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.5070314,3.9338321

Rijles in Kloetinge volgen

kaart rijscholen Kloetinge

Ben je op zoek naar een rijschool in Kloetinge of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Kloetinge woont of in de buurt zoals in 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Goes, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Schore, Wemeldinge, of Wilhelminadorp, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Kloetinge

We hebben 3 rijscholen in Kloetinge voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 65%. Mocht er in Kloetinge geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in 's-Gravenpolder (1), 's-Heer-Arendskerke (1), Goes (13), Kapelle (2), Kattendijke (1), en Kloetinge (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Kloetinge aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kloetinge heb je in Kattendijke. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 94%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Kloetinge. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!