Rijscholen in Kloetinge

3 rijscholen gevonden in Kloetinge

Ben je op zoek naar een rijschool in Kloetinge of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Kloetinge woont of in de buurt zoals in 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Goes, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Schore, Wemeldinge, of Wilhelminadorp, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Kloetinge

We hebben 3 rijscholen in Kloetinge voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 65%. Mocht er in Kloetinge geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in 's-Gravenpolder (1), 's-Heer-Arendskerke (1), Goes (13), Kapelle (2), Kattendijke (1), en Kloetinge (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Kloetinge aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kloetinge heb je in Kattendijke. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 94%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Kloetinge. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Kloetinge

Statistieken voor Kloetinge

3

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kloetinge en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kloetinge zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kloetinge

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kloetinge?

  Er zijn 3 rijscholen in Kloetinge waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kloetinge?

  De beste rijschool van Kloetinge is Rijschool Goes met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kloetinge?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kloetinge is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kloetinge?

  Een rijles bij een rijschool in Kloetinge kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kloetinge volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Kloetinge kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kloetinge en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kloetinge rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kloetinge te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kloetinge heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.